E-JOYLOCK ELEKTRONIKUS "joystick" váltózárak

 
E-JOYLOCK elektronikus sebességváltó-zár (bluetooth transzponder vezérelt)Az E-JoyLock bluetooth transzponder segítségével működtetett elektronikus váltózár egy teljesen új, és egyedülálló autólopás védelmi eszköz, amely a "joystick" váltókarral, vagy forgatható sebességváltó előválasztó gombbal ellátott járművekhez lett kifejlesztve. Jelenleg az új járművek kb. 10-15 százalékában található ilyen rendszerű váltókar, azonban arányuk nagyon gyorsan növekszik. Ezekben a rendszerekben semmilyen fizikai kapcsolat nincsen a váltókar és a sebességváltó között, így a sebességváltó lekapcsolása a jármű erőátviteli rendszeréről csak elektronikai eszközökkel lehetséges. Az E-JoyLock váltózár bekapcsolt állapotában elektronikusan leválasztja a sebességváltó kart a jármű valamint a sebességváltó elektronikus rendszeréről, amely így az OBD csatlakozón keresztül sem lesz elérhető.

A zár egységcsomagjában két darab dedikált és felprogramozott bluetooth transzponder található. Az E-JoyLock váltózár működését tekintve teljesen önműködő, amennyiben nem érzékeli a hatótávjában levő bluetooth transzponder által kibocsátott jelet, sebességváltás nem lehetséges, a váltó nem működik. Az A gyakorlatban, hogyha a tolvaj be is száll az autóba, és jeltovábbításos módszerrel esetleg elfogja a kulcsunk jelét és beindítja a motort, nem lesz képes sebességet váltani - és a járművel elhajtani. Hibaüzenet nem látható, a tolvaj nem fogja tudni a jármű üzemképtelenségének okát. A zár nem látható, eltávolítása csak roncsolással lehetséges, időigényes és meglehetősen zajos - így a lopási kísérlet eleve kudarcra van itélve.

 
Bear-Lock VW motortérzár Bear-Lock VW motortér-zár
E-JOYLOCK váltózár (transzponderes - VW) E-JOYLOCK váltózár (transzponderes - Ford)

 

Az E-Joylock teljesen elektronikus, ami azt jelenti, hogy nem igényel semmilyen beavatkozást az autó rendszereiben, ami különösen fontos garanciális gépjárművek esetében. A váltózárat közvetlenül a "joystick" váltókarra, vagy a forgatható sebesség előválasztó gombra "plug&play" csatlakoztatjuk eredeti gyári csatlakozók segítségével, amelyeket oldhatatlan kötéssel látunk el. A védelem felszerelését hivatalos kereskedőinknél lehetséges elvégezni. Ha transzponderünk elveszett, az E-JoyLock váltózárral ellátott járművel bluetooth transzponder hiánya esetén is el tudunk indulni. A váltózárba gyárilag beprogramozásra került egy vészhelyzeti nyitást lehetővé tevő váltókar szekvencia (váltókar E-H mozgatása vagy csavarása), amely a mobil applikációs kiviteltől eltérően nem módosítható. A járművet több személy is használhatja, amennyiben birtokukban van a két dedikált bluetooth transzponder egyike, vagy ismerik a vészhelyzeti nyitási szekvenciát (váltókar meghatározott sorendben történő E-H mozgatása).

 
 
 
E-JOYLOCK váltózár bluetooth transzponderrel - (magyar felirat beállítható)

 

 

 

E-JOYLOCK elektronikus sebességváltó-zár (mobiltelefonos applikációval vezérelt)

 

Az E-JoyLock elektronikus váltózár egy teljesen új, és egyedülálló, mobil applikációval vezérelt autólopás védelmi eszköz, amely a "joystick" váltókarral, vagy forgatható sebességváltó előválasztó gombbal ellátott járművekhez lett kifejlesztve. Jelenleg az új járművek kb. 10-15 százalékában található ilyen rendszerű váltókar, azonban ezen járművek aránya nagyon gyorsan növekszik. Ezekben a rendszerekben semmilyen fizikai kapcsolat nincsen a váltókar és a sebességváltó között, így a sebességváltó lekapcsolása a jármű erőátviteli rendszeréről csak elektronikus eszközökkel lehetséges.

Az E-JoyLock váltózár bekapcsolt állapotában elektronikusan leválasztja a sebességváltó kart a jármű és a sebességváltó elektronikus rendszeréről, amely az OBD csatlakozón keresztül sem lesz elérhető. Az E-JoyLock váltózárat egy a mobiltelefonra telepített és konfigurált E-Joylock alkalmazással ellátott okostelefonnal vagy egy bluetooth kapcsolatra képes táblagéppel lehet működtetni. A támogatott operációs rendszerek: iOS, és Android.

>> <<

motortérzár mechanikus motortérzár
E-JOYLOCK váltózár (mobil app - VW) E-JOYLOCK váltózár (mobil app - AUDI)


Az E-Joylock váltózár teljesen elektronikus, ami azt jelenti, hogy nem igényel semmilyen beavatkozást az autó elektromos rendszerébe, ami garanciális gépjárművek esetében különösen fontos. A váltózárat közvetlenül a "joystick" váltókarra, vagy a forgatható sebesség előválasztó gomb kívülről nem látható elektromos kivezetésére "plug &play" csatlakoztatjuk eredeti gyári csatlakozó segítségével, amelyet oldhatatlan kötéssel látunk el. A védelmi rendszer beszerelését szakműhelyeinkben vagy hivatalos Partnereinknél tudjuk elvégezni. Az E-Joylock fontos tulajdonsága, hogy ha a tolvaj be is száll az autóba, és jeltovábbításos módszerrel esetleg elfogja a kulcsunk jelét és beindítja a motort, nem képes sebességet váltani - és a járművel elhajtani. Hibaüzenet nem látható, a tolvaj nem fogja tudni a jármű üzemképtelenségének okát. A zár nem látható, eltávolítása csak roncsolással lehetséges, időigényes és meglehetősen zajos - így a lopási kísérlet eleve kudarcra van itélve.

A mobiltelefonra telepített applikációval beállíthatunk szerviz módot - megadhatjuk a javítás várható hosszát is. Lemerült, elveszett mobiltelefon esetén is el tudunk indulni a járművel az első üzembehelyezésnél beprogramozott váltókar szekvenciákkal, melyet az applikáció és a váltózár párosítását hitelesítő 8 számjegyű PIN kóddal együtt a rendszer automatikusan elküld az általunk megadott email-címre.

motortérzár mechanikus motortérzár
E-JOYLOCK váltózár (mobil app - BMW) E-JOYLOCK váltózár (mobil app - Peugeot)
 


A járművet több személy is használhatja, melynek feltétele a telefonjukon háttérben futó és PIN kóddal hitelesített mobil applikáció. De a járművet a vészhelyzeti váltókar szekvenciák (váltókar meghatározott sorendben történő E-H mozgatása) ismeretével, is tudjuk használni. A váltókar szekvenciákat a mobil applikációval tetszőleges alkalommal meg tudjuk változtatni - így esetleges kölcsönadás esetén sem kell attól tartanunk hogy a járművet arra nem jogosult személy használhatja.

>> <<

   
E-JOYLOCK váltózár - mobiltelefonos applikációval vezérelt - (magyar felirat beállítható)